ACCEPTEU EL REPTE?

6è 21/22

PREGUNTA FEBRER
ELS ESPORTS AQUÀTICS


QUÈ VOLEM APRENDRE?
    • coordinar els moviments de l'estil de crol i d'esquena.


    • iniciar-nos al waterpolo.
    • crear, realitzar i sincronitzar una coreografia aquàtica.
COM HO HEM FET?

Expert: he millorat la tècnica de l'estil de crol, la tècnica de l'estil d'esquena i he ajudat a millorar als companys. He adaptat els desmarcatges i les estratègies d'atac i defensa en la pràctica del waterpolo. I soc capaç de sincronitzar els moviments amb la resta de companys en una petita coreografia aquàtica.

Avançat: he millorat la tècnica de l'estil de crol i la tècnica de l'estil d'esquena. He anat adaptant els desmarcatges i les estratègies d'atac i defensa en la pràctica del waterpolo. I soc capaç de sincronitzar els moviments amb la resta de companys en una petita coreografia aquàtica.

Aprenent: he provat de millorar la tècnica de l'estil de crol i la tècnica de l'estil d'esquena. He anat adaptant les tècniques i tàctiques de l'esport del waterpolo tot i que m'ha costat fer-ho servir en situacions de joc real. I he participat d'una petita coreografia aquàtica amb els companys.

Novell: m'he esforçat poc per millorar les tècniques de crol i esquena. M'ha costat fer servir les tècniques i tàctiques treballades del waterpolo ens situacions de joc real. I no m'he implicat gaire en la realització de la coreografia aquàtica amb els companys.


INICIEM-NOS AL BÀDMINTONExpert: He aplicat eficaçment la tècnica i la tàctica del bàdminton en situacions reals de competició i he donat bons consells als companys.
 
Avançat: M'he esforçat per aplicar eficaçment la tècnica i la tàctica del bàdminton en situacions complexes. 

Aprenent: He aplicat eficaçment la tècnica i la tàctica del bàdminton en situacions senzilles agafant correctament la raqueta.

Novell: He aplicat amb poca eficàcia la tècnica i la tàctica del bàdminton mostrant poca motivació i esforç.  SENDERS GR

Coneixeu algun sender que passi per Sant Pere?QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • A Identificar els senyals del sender GR del nostre entorn proper.

  • A reconèixer el senderisme com una  pràctica fisicoesportiva saludable i que respecta l’entorn.

  • A mantenir una bona condició física.Hem repintat la marca del GR 151 direcció l'Esquirol
Hem repintat la marca del GR 151 direcció Sta. Maria de Besora
HEM APRÈS A REGULAR-NOS PER CÓRRER UNA ESTONA LLARGA SENSE CANSAR-NOS EXCESSIVAMENT.