ACCEPTEU EL REPTE?

5è 21/22

PREGUNTA FEBRERPARKOUR

El parkour consisteix a desplaçar-se pel medi urbà o natural, superant els obstacles que es presenten en el camí (tanques, murs, espais buits…) de la forma més fluida i eficient possible, i servint-se únicament del propi cos.

VOLEM APRENDRE estratègies per millorar el control en els girs, equilibris, salts, inversions tenint en compte les meves possibilitats i amb l'ajuda dels meus companys.

COM HO HEM FET? 

Expert:  he sigut capaç de participar amb altres companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, utilitzant les 8 estratègies treballades i he fet alguna proposta més.

Avançat: he sigut capaç de participar amb els altres companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, utilitzant les 8 estratègies treballades tot i que n'he hagut d'adaptar alguna (menys de la meitat).

Aprenent: he sigut capaç de participar amb la resta dels companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, utilitzant les 8 estratègies treballades tot i que n'he hagut d'adaptar més de la meitat.

Novell: m'ha sigut difícil de participar amb la resta de companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, no he sabut aprofitar cap de les estratègies treballades ni adaptant el grau de dificultat.INICIEM-NOS AL BÀDMINTON

 


Expert: He aplicat eficaçment la tècnica i la tàctica del bàdminton en situacions reals de competició i he donat bons consells als companys.
 
Avançat: M'he esforçat per aplicar eficaçment la tècnica i la tàctica del bàdminton en situacions complexes. 

Aprenent: He aplicat eficaçment la tècnica i la tàctica del bàdminton en situacions senzilles agafant correctament la raqueta.

Novell: He aplicat amb poca eficàcia la tècnica i la tàctica del bàdminton mostrant poca motivació i esforç.  


SENDERS PR


Coneixeu algun sender que passi per Sant Pere?
QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • Identificar els senyals del sender PR del nostre entorn proper.
  • reconèixer el senderisme com una  pràctica fisicoesportiva saludable i que respecta l’entorn.
  • A mantenir una bona condició física.
REMARCANT EL PR C-45 
APROFITEM PER MILLORAR LA CONDICIÓ FÍSICA PUJANT A SANT ROC
R SEGUNINT EL PR C 47 HEM ARRIBAT AL PLA DE LA GUÀRDIA I HEM FET ACTIVITATS MOTRIUS.