ACCEPTEU EL REPTE?

3r 21/22

APRENEM A JUGAR PER COOPERAR

EN LES PRÒXIMES SESSIONS TREBALLAREM PER SUPERAR REPTES MOTRIUS EN EQUIP. I EN  CREAREM  DE NOUS PER LA RESTA DE COMPANYS.


EXPERT: SEMPRE HE INTENTAT RESOLDRE I CREAR ELS REPTES TENINT EN COMPTE L'OPINIÓ DELS COMPANYS. EM ACONSEGUIT LA MAJORIA DELS REPTES QUE ENS HEM PROPOSAT.

AVANÇAT: GAIREBÉ SEMPRE HE INTENTAT RESOLDRE I CREAR ELS REPTES TENINT EN COMPTE L'OPINIÓ DELS COMPANYS. HEM ACONSEGUIT BASTANTS DELS REPTES QUE ENS HEM PROPOSAT.

PRINCIPIANT: DE TANT EN TANT HE INTENTAT RESOLDRE I CREAR ELS REPTES TENINT EN COMPTE L'OPINIÓ DELS COMPANYS. HEM ACONSEGUIT ALGUNS DELS REPTES QUE ENS HEM PROPOSAT.

NOVELL: POQUES VEGADES  HE INTENTAT RESOLDRE I CREAR ELS REPTES TENINT EN COMPTE L'OPINIÓ DELS COMPANYS. NO HEM ACONSEGUIT GAIRES REPTES DELS QUE ENS HEM PROPOSAT.

JUGUEM A LA NATURA

Des de on s'ha fet aquesta foto?Què volem aprendre?

A moure el nostre cos a la natura per estar millor, i orientar-nos pel nostre entorn. Investiguem l'espai de joc
COM HO HEM FET?

1.- Conec les principals muntanyes que ens envolten, sempre he caminat a un bon ritme i a la natura he fet enfilades, baixades, corregudes, equilibris, construccions...

2.- Conec la majoria de muntanyes que ens envolten, sovint he caminat i a la natura he fet enfilades, baixades, corregudes, equilibris, construccions... 

3.- Conec algunes de muntanyes que ens envolten, he caminat i a la natura he fet poques enfilades, baixades, corregudes, equilibris, construccions... 

4.- Conec poques muntanyes que ens envolten, he caminat lentament i  he jugat molt poc a la  natura.