ACCEPTEU EL REPTE?

1r ESO 21/22

KORFBALL
Novell: En els partits de Korfball m'ha costat fet servir les tècniques de passada i llançament,  desmarcar-me en atac i ser actiu en defensa. A vegades no he sigut prou respectuós amb les normes i els companys.

Aprenent: En els partits de Korfball he intentat fet servir les tècniques de passada i llançament, m'he esforçat per desmarcar-me en atac i ser actiu en defensa tot i que no sempre ho he aconseguit. Normalment he sigut respectuós amb les normes i els companys.

Avançat: En els partits de Korfball he fet servir les tècniques de passada i llançament, m'he esforçat per desmarcar-me en atac i he estat actiu en defensa. I normalment he sigut respectuós amb les normes i els companys.

Expert: En els partits de Korfball he fet servir eficaçment les tècniques de passada i llançament, m'he desmarcat en atac i he estat actiu en defensa. A més, he sigut respectuós en tot moment amb les normes i els companys.

42°04'29.8"N 2°18'17.0"EQUÈ VOLEM APRENDRE?
  • A geolocalitzar punts del nostre entorn proper.
  • Passar-ho bé i fer salut amb la pràctica d’activitats físiques recreatives, amb una atenció especial a les que es realitzen en el medi natural.

Hem trobat l'amagatall del cementiri i el de la font de l'Aixeta.
Hem trobat el tresor del Pont de la Riera.
El de la Font Santa ha costat però finalment ha sortit!


COM HO HEM FET?