ACCEPTEU EL REPTE?

1r ESO

URBAN DANCE

"La música estimula el moviment corporal d’una manera innata." 
(Currículum EF secundària)

"El ball i la dansa són un contingut ideal per millorar l’educació integral dels alumnes, pel seu component físic i, especialment, pels seus components psicològic i social."
(Currículum EF secundària)
  

COM HO HEM FET?

Novell: he participat poc en les classes per crear una dansa urbana i aprendre els passos dels balls del carnestoltes.

Aprenent: he participat en les classes per crear una dansa urbana i aprendre els passos dels balls de carnestoltes, respectant els companys, tot i que el moviments encara em surten rígids i els desplaçaments poc coordinats amb el grup.

Avançat: he participat activament en les classes per crear una dansa urbana i aprendre els passos dels balls de carnestoltes, respectant tots els companys i fent moviments amplis de tot el cos.  També he mostrat bona coordinació amb el grup. 

Expert: he participat activament en les classes per crear una dansa urbana i aprendre els passos dels balls de carnestoltes, respectant tots els companys i fent moviments amplis i fluids amb tot el cos. També he mostrat bona coordinació amb el grup, sent original i creatiu.


 

KORFBALLCada dia una companya de la classe ens proposarà de fer l'escalfament que s'ha preparat.A l'inici de les sessions fem treball tècnic de llançaments, passades i recepcions.


Amb jocs de possessió treballem les desmarcades, passades i recepcions en moviment.


Finalment ho hem posat tot en pràctica en un partit de korfball entre nosaltres intentant respectar les normes i als companys. GEOCACHING


42°04'29.8"N 2°18'17.0"E

QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • A geolocalitzar punts del nostre entorn proper.
  • Pasar-ho bé amb la pràctica d’activitats físiques recreatives, amb una atenció especial a les que es realitzen en el medi natural.


Font de l'Aixeta


Cementiri


POSEM-NOS EN FORMA!

Dimensió activitat física saludable:Competència 1:
Aplicar un pla de treball de millora o manteniment de la condició física individual amb relació a la salut.


- Saber a quin nivell estic de cada qualitat física:
Força
        Flexibilitat
Resistència

Velocitat

- Elaborar un pla individual d'entrenament per intentar millorar.