ACCEPTEU EL REPTE?

GRANS 2020/21

INICIEM-NOS AL VOLEI 

En aquestes sessions ens agradaria que participeu de manera activa en la pràctica de l'esport del Voleibol fent-ho amb respecte per les normes i els companys.


Els esports col·lectius són molt divertits i afavoreixen la companyonia, la solidaritat i el treball en equip.
COM HO HEM FET?

Expert: Durant les classes, sempre he intentat jugar en equip, utilitzant les tècniques treballades (sacada, mà baixa i toc de dits), respectant les normes i animant als companys.

Avançat: Durant les classes, gairebé sempre he intentat jugar en equip, utilitzant les tècniques treballades (sacada, mà baixa i toc de dits) i respectant les normes.

Principiant: En algunes classes m'hauria d'haver esforçat més per intentar jugar en equip, utilitzar les tècniques treballades (sacada, mà baixa i toc de dits) tot respectant les normes.

Novell: M'he esforçat poc durant les classes per jugar en equip, utilitzar les tècniques treballades (sacada, mà baixa i toc de dits) i respectar les normes i companys.  

BALLEM!

Amb aquestes classes volem aprendre els punts de dansa i l'estructura d'un ball tradicional i de la coreografia del Toc d'Inici del Carnaval de Terra Endins, accpetant i col·laborant amb els companys per ser un grup molt ben avingut.


"La vida és moviment, i totes les activitats que els considerin com un contingut bàsic haurien de tenir un pes específic més gran en el món educatiu, i per extensió, en la nostra societat."
(Pere Godall)


"El fet de treballar engloba la descoberta, l'expressió , la comuniciació, el joc, la cançó, la creació... És un molt bon recurs per treballar el llenguatge del cos." (El Galop, el Sac de Danses)"Cada folklore es configura sobre la base d'una unitat història, social i gestual. Les diferents cultures donen, per tant, diversitat de folklores." (El Galop, el Sac de Danses)


Com ho hem fet?

Novell: he participat poc en l'aprenentatge de les danses de carnestoltes.

Aprenent: he participat en l'aprenentatge de les danses de carnestoltes, tot i que a vegades m'ha costat coordinar els moviments amb el ritme de la música.

Avançat: he participat amb ganes en l'aprenentatge de les danses de carnestoltes, coordinant els moviments amb el ritme de la música.

Expert: he participar amb moltes ganes en l'aprenentatge de les danses de carnestoltes, coordinant els moviments amb el ritme de la música i ajudant als companys a millorar.