ACCEPTEU EL REPTE?

4t 20/21

 BOTEM, LLANCEM I XUTEM

ExperimentemConsiderem que l’aprenentatge motor va més enllà de l’adquisició de gestos o accions motrius més o menys estandarditzats. Per tant, hem de pretendre que l’alumne sigui capaç d’utilitzar aquests aprenentatges i aplicar-los en altres àmbits i contextos quotidians de la vida diària i no només en les activitats pròpies de les classes d’educació física, fent així una autèntica transferència dels coneixements.


 

                    SUPORT VITAL BÀSIC

                                 ACTUAR = SALVAR VIDES

Avaluació:

Realitzar correctament la maniobra de Posició Lateral de Seguretat (PLS)

 

CIRCUIT D'AVENTURA AQUÀTIC/ TERRESTRE

 Sereu capaços de fer un circuit d'aventura?

QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • A fer servir noves maneres de moure'ns dins l'aigua i a fora:

Amb el joc de la bandera aprenem a fer estratègies d'equip i practiquem desplaçaments
                                           
saltem
                                           
girem

  
llisquem
llancem

 
Fem equilibris

 Immersions / enfilades

 

Flotacions / reptacions

Ara que ja hem practicat tots els moviments ens organitzarem per grups i ja podrem començar a dissenyar els nostres circuits d'aventura, que per culpa de les noves restriccions per frenar la covid-19 haurem de fer al pavelló.Després de molta feina ja podem compartir els vídeos amb els circuits de cada grup on no hi falten els salts, equilibris, girs, reptacions, enfilades, llançaments i desplaçaments variats.
Quan acabem les sessions ens relaxem fent uns estiraments globals de tot el cos.


COM HO HEM FET?

Expert: he participat molt activament en la creació i la realització d'un circuit d'aventura sent capaç de superar la majoria dels reptes motrius com els salts, desplaçaments variats, enfilades, girs, equilibris, llançaments i reptacions.

Avançat: he participat activament en la creació i la realització d'un circuit d'aventura sent capaç de superar més de la meitat dels reptes motrius com els salts, desplaçaments variats, enfilades, girs, equilibris, llançaments i reptacions.

Aprenent: he participat en la creació i la realització d'un circuit d'aventura sent capaç de superar més de la meitat dels reptes motrius com els salts, desplaçaments variats, enfilades, girs, equilibris, llançaments i reptacions, tot i que alguns els he hagut d'adaptar.

Novell: he participat poc en la creació i la realització d'un circuit d'aventura sent capaç de superar menys de la meitat dels reptes motrius com els salts, desplaçaments variats, enfilades, girs, equilibris, llançaments i reptacions, tot i poder-los adaptar. CAP ON ANEM?


Sereu capaços de fer una cursa d’orientació?

QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • A ORIENTAR-NOS PER L'ESPAI NATURAL DE LA RIERA
  • A CONÈIXER I RESPECTAR EL NOSTRE ENTORN.
  • A TENIR UNA BONA CONDICIÓ FÍSICA.Els Punts Cardinals


Practicant amb el mapa i la brúixolaFinalment, hem fer la cursa d'orientació per la zona de la Riera. Tot i que ens ha costat ens hem adonat de la importància d'orientar bé els plànols.