ACCEPTEU EL REPTE?

5è 20/21

ELS JOCS OLÍMPICS
SEREU CAPAÇOS DE SUPERAR REPTES COM ELS ATLETES OLÍMPICS?

COM HO HEM FET?

Novell: em costa saber quines son les meves capacitats a l'hora de córrer, saltar i llançar.

Aprenent: sé quines són les meves capacitats a l'hora de córrer, saltar i llançar.

Avançat: sé quines són les meves capacitats a l'hora de córrer, saltar i llançar. I intento aplicar estratègies per millorar.

Expert: sé quines són les meves capacitats a l'hora de córrer, saltar i llançar. A més, sóc capaç de millorar pensant i aplicant diferents estratègies.


SUPORT VITAL BÀSIC


ACTUAR = SALVAR VIDES

Què volem aconseguir?

Aplicar la seqüència amb l'ordre correcte en un simulacre d'emergència.                                    Resultat d'imatges de PARKOUR ESCOLAR

El parkour consisteix a desplaçar-se pel medi urbà o natural, superant els obstacles que es presenten en el camí (tanques, murs, espais buits…) de la forma més fluida i eficient possible, i servint-se únicament del propi cos.

VOLEM APRENDRE estratègies per millorar el control en els girs, equilibris, salts, inversions tenint en compte les meves possibilitats i amb l'ajuda dels meus companys.

Després de molts assajos ens hem posat a treballar en petits equips per fer un recorregut de Parkour a la Plaça Catalunya, aquí teniu els resultats:

COM HO HEM FET? 

Expert:  he sigut capaç de participar amb altres companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, utilitzant les 8 estratègies treballades i he fet alguna proposta més.

Avançat: he sigut capaç de participar amb els altres companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, utilitzant les 8 estratègies treballades tot i que n'he hagut d'adaptar alguna (menys de la meitat).

Aprenent: he sigut capaç de participar amb la resta dels companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, utilitzant les 8 estratègies treballades tot i que n'he hagut d'adaptar més de la meitat.

Novell: m'ha sigut difícil de participar amb la resta de companys en la creació i realització d’un petit recorregut de parkour, no he sabut aprofitar cap de les estratègies treballades ni adaptant el grau de dificultat.


SENDERS PR


Coneixeu algun sender que passi per Sant Pere?

QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • Identificar els senyals del sender PR del nostre entorn proper.
  • reconèixer el senderisme com una  pràctica fisicoesportiva saludable i que respecta l’entorn.
  • A mantenir una bona condició física.

Hem descobert que al costat de l'escola hi ha senyals blancs i grocs. Els anem marcant al mapa. A veure cap a on ens porten?COM HO HEM FET?