5è 18/19

ELS JOCS OLÍMPICS
SEREU CAPAÇOS DE SUPERAR REPTES COM ELS ATLETES OLÍMPICS?

QUÈ VOLEM APRENDRE?

A trobar solucions motrius eficients en la pràctica de l'atletisme fent servir estratègies conegudes o inventades.

COM HO HEM FET?

1.- M'he esforçat molt per descobrir i experimentar diferents solucions motrius  plantejades de manera eficaç. Valoro i ajudo a les persones que s'esforcen per aconseguir millorar

2.- M'he esforçat per descobrir i experimentar diferents solucions motrius  plantejades de manera força eficaçValoro a les persones que s'esforcen per aconseguir millorar.

3.- M'he esforçat  per descobrir i experimentar diferents solucions motrius plantejades de manera poc eficaçValoro a les persones que s'esforcen per aconseguir millorar.

4.- M'he esforçat poc per descobrir i experimentar diferents solucions motrius.

SUPORT VITAL BÀSIC

ACTUAR = SALVAR VIDES

Aplicar la seqüència amb l'ordre correcte en un simulacre d'emergència.LES ALES DEL FÈNIXI tú, segur que no pots...?

On són els vostres límits?


ESFORÇA'T, SUPERA'T, MILLORA'T!

BALLEM!
Aconseguirem que le Rei Carnestoltes ens consedeixi els nostres desitjos?


QUÈ VOLEM APRENDRE?

El ball de Bastons i la coreografia de comiat del Rei Carnestoltes acceptant i col·laborant amb els altres per ser una classe molt ben avinguda. 

COM HO HEM FET?


1.- He participat amb moltes ganes en l’aprenentatge del ball del Virolet i del Rei Carnestoles, coordinant els moviments amb el ritme de la música i ajudant als companys que encara no els hi surt.

2.- He participat amb ganes en l’aprenentatge del ball del Virolet i del Rei Carnestoles, coordinant els moviments amb el ritme de la música.

3.- He participat en l’aprenentatge del ball del Virolet i del Rei Carnestoles, tot i que a vegades em costa coordinar els moviments amb el ritme de la música.

4.- He participat poc en l’aprenentatge del ball del Virolet i del Rei Carnestoles.
EL CIRC DE L'ALEGRIASereu capaços de fer un petit número de circ en grups i poder-los aprofitar per l'espectacle de fi de curs?QUÈ VOLEM APRENDRE?

 · Estratègies per millorar el control en els girs, equilibris, salts, inversions i malabars tenint en compte les meves possibilitats i amb l'ajuda dels meus companys.

COM HO HEM FET?
 
1.- En les sessions d’educació física he sigut capaç de participar en la creació i realització d’un petit número de circ, utilitzant estratègies conegudes (vertical, rondada, acroesport, malabars 2 pilotes, xanques, salt amb trampolí, el peix i passar el plinton) i he fet alguna proposta de més dificultat.

2.- En les sessions d’educació física he sigut capaç de participar en la creació i realització d’un petit número de circ, utilitzant estratègies conegudes (vertical, rondada, acroesport, malabars 2 pilotes, xanques, salt amb trampolí, el peix i passar el plinton) tot i que n'he hagut d'adaptar alguna (menys de la meitat).

3.- En les sessions d’educació física he sigut capaç de participar en la creació i realització d’un petit número de circ, utilitzant estratègies conegudes (vertical, rondada, acroesport, malabars 2 pilotes, xanques, salt amb trampolí, el peix i passar el plinton) tot i que n'he hagut d'adaptar més de la meitat.4.- En les sessions d’educació física NO he sigut capaç de participar en la creació i realització d’un petit número de circ, utilitzant estratègies conegudes (vertical, rondada, acroesport, malabars 2 pilotes, xanques, salt amb trampolí, el peix i passar el plinton) tot i podent adaptar el grau de dificultat.


 INICIEM-NOS AL BÀDMINTON


Sereu capaços de fer un campionat de bàdminton per parelles?
QUÈ VOLEM APRENDRE?
  • Agafar i utilitzar correctament la raqueta.
  • Estratègies amb la parella.
  • Respectar als companys
Hem practicat la sacada i cops del dret i del revés.
COM HO HE FET?

1.- Sempre m'he entès amb la parella per millorar el joc, he felicitat als contraris i he agafat la raqueta per l'empunyadura.2.- No he aconseguit 1 dels 3 aspectes anteriors.3.- No he aconseguit 2 dels 3 aspectes anteriors.4.- No he aconseguit cap dels tres aspectes anteriors.SENDERS PR

Coneixeu algún sender que passi per Sant Pere?

 QUÈ ÉS EL SENDERISME?


PR C - 45

PR C - 47


Repintant marca al marge dret del riu ges

Hem pogut arribar fins al marge esquerra després de travessar el pont de Targarona.

QUÈ VOLEM APRENDRE?

  • Identificar els senyals del sender PR del nostre entorn proper.
  • reconèixer el senderisme com una  pràctica fisicoesportiva saludable i que respecta l’entorn.
  • A mantenir una bona condició física.
COM HO HE FET?

1.- He après a seguir  els senyals dels PR i sempre m’he esforçat per trotar en llocs planers.

2.- He après a seguir els senyals dels PR i sovint m’he esforçat per trotar en llocs planers.

3.- Reconec els senyals dels PR però hauria d’esforçar-me més per trotar en llocs planers.

4.- Em costa costa seguir les marques dels PR i hauria d’esforçar-me més per trotar en llocs planers.